Zomervakantie

Voor veel kinderen is de zomervakantie een belangrijke periode om tot rust te komen, om alle (leer) ervaringen van het hele schooljaar een plekje te geven. Belangrijk is het dan ook om kinderen die rust te geven. De vakantie vol plannen met allerlei activiteiten, omdat je denkt dat het voor het kind zo leuk is, kan ook averechts werken, namelijk een boos en opstandig kind. Doe ook een dagje tussen de activiteiten door helemaal niets! Er zijn ook kinderen die de vakantie erg lastig vinden, zij gedijen goed onder de structuur van school en als deze wegvalt dan is er ineens geen afbakening meer en wordt de wereld om hen heen ineens weer erg groot. Deze kinderen hebben dus ook thuis en tijdens de vakantie heel veel structuur nodig met duidelijke regels. Daar tussen in mogen ze dan ook leren om met die prikkels die ze ervaren om te gaan om ook flexibel te leren zijn!

Heeft u nu na de zomer vakantie toch het gevoel; ‘help ik heb zelf geen vakantiegevoel ervaren, hoe moet dit toch met mijn kind’, met daarbij de handen in uw haren?  Ik kan u helpen met een blijvende oplossing. Met simpele adviezen komen we vaak al een heel eind.

De praktijk is gesloten t/m 26 augustus. Maar vanaf 27 augustus bent u van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of coaching.

In oktober 2018 ga ik een ik leer leren training aanbieden voor kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten, meer informatie hierover volgt in september!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe!

Tamira

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.